LaminaatOutlet wordt De Vloerenzaak!

LaminaatOutlet wordt De Vloerenzaak!

LaminaatOutlet begon in 2004 vanuit een kleine loods in de Waarderpolder in Haarlem met een magazijn en showroom en tegelijkertijd alles online wat voor dat moment vrij uniek was.
De klanten kwamen van ver om de outlet aanbiedingen te bekijken en konden deze direct meenemen of deze werden op transport gezet naar locaties in het hele land.
Het aanbod laminaatvloeren werd flink uitgebreid om aan de wensen van de klanten te voldoen inclusief de benodigde ondervloeren en plintafwerking.
 

In de loop der tijd werd het assortiment laminaat vloeren uitgebreid met houten vloeren en weer later met pvc vloeren. Ook voor doelgroep van zachte vloerbekleding is er een heuse afdeling voor tapijt en tapijttegels in huis.

Inmiddels zijn wij al vele jaren dé specialist in vloeren hetgeen blijkt uit het vertrouwen van de klanten die al vele jaren bij ons komen. Inmiddels komen kinderen van de eerste generatie klanten ook al vloeren kopen bij ons , een mooier compliment kun je niet krijgen.

 In 2024 hebben we besloten om onze naam aan te passen aan het complete aanbod vloeren hetgeen beter past bij de complete service en aandacht die we al jaren geven. Na 20 jaar een frisse start op naar de volgende 20!

Welkom in Haarlem bij "De Vloerenzaak"!